Historien

Deltagerne 2016

Opstarten

Sønderjyske Ungdoms Håndboldskole startede i 1999, hvor håndboldskolen hed Anja Andersens Håndboldskole. Dette var en kæmpe succes og der blev altid hurtig udsolgt til håndboldskolen. Konceptet var klart og i løbet af ugen kiggede stjernerne forbi Aabenraa Idrætscenter. Det var Anjas navn der kendetegnede håndboldskolen, men det var lokale trænere og ledere der brugte en uge af deres sommerferie på at give deltagerne en super oplevelse.

Derfor er vi helt speciel

Men da Anja i 2007 besluttede sig for at stoppe med håndboldskolerne, valgte vi i Sønderjyske Ungdom at fortsætte håndboldskolen for alle de unge, som år efter år havde nydt at bruge en fantastisk uge sammen med en masse engagerede og håndboldinteresserede ledere. Mange af lederne var gengangere og havde nu sammen med klubben mulighed for at sætte sit eget præg på håndboldskolen og tilførte nye tiltag til håndboldskolen, såsom muligheden for at komme i svømmehal, strandhåndbold om aftenen og besøg af SønderjyskEs Håndbold Damer.
Så i 2008 startede vi Sønderjyske Ungdoms Håndboldskole op og den har været velfungerende lige siden. De år hvor der har været flest tilmeldte nærmede vi os 160 unge mennesker, mens vi de seneste år har haft væsentlig mindre tilmeldte. Men vi ønsker at få skabt noget unikt omkring håndboldskolen igen og derfor øger vi nu antallet af pladser omkring håndboldskolen.
På Sønderjyske Ungdoms Håndboldskole er vi helt vores egen og gør tingene på vores måde. Vi er der for børnene og lover at vi vil gøre alt for at de får en uforglemmelig uge på Håndboldskolen. Vi plejer at have deltagere fra hele Danmark og dette er med til at gøre Håndboldskolen til noget helt specielt!

Så meget mere end bare håndbold

Der er masser af håndbold i løbet af ugen, men der er også plads til konkurrencer og sjov i løbet af dagen. Vi sørger for at der sker en masse for de overnattende deltagere og at de får sig nogle fede oplevelser i løbet af ugen.
Vi får besøg af SønderjyskEs Håndbold Damer og nogle af disse spillere vil også fungere som ledere i løbet af ugen sammen med en masse andre fantastiske personer.
Håndboldskolen er for dig som elsker håndbold og nyder at bruge en uge af din sommerferie sammen med andre unge. Dig som elsker at der sker en masse sjov og ballade og nyder at blive overrasket og samtidigt få nye venner og fede minder.